|
Post by Christine Diel on Apr 16, 2009 20:44:26 GMT 3
Chrissu noogutas, kui Greete seletas Shakespeari näidenditest.Chrissu vaatas oma ajalooraamatut ja lausus siis,"Noo, ma loen hetkel Üldist Võluajalugu. Olen jõudnud 13 sajandi juurde ja peaks mainima, et see on väga huvitav raamat. Vahepeal võib ajalugu ka huvitav olla!" viimast öeldes viis Chrissu pilgu oma õele, kellele ei olnud ajalugu just kuigi möödakarva.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 23, 2009 21:57:28 GMT 3
Greete lootis, et Lucy asub end kaitsma, kuid tüdruk ei teinud seda. "Ajalugu on tõesti huvitav- minu jaoks vähemalt. " lausus gryffindorlane õige pea, et purustada kohmetut vaikust.
|
|
|
Post by Jamie Daniel White on May 11, 2009 11:53:37 GMT 3
Jamie astus raamatukokku ja ta saatis raamatukoguhoidja poole kerge ja tervitava noogutuse, kui naine tema poole vaatas. Poiss oli just hommikusöögilt tulnud ning ta otsustas postiga saadud kirja raamatukogus avada, et sellele ka kohe vastus saata. Poiss tuhises mööda lauast, kus istusid 3 tüdrukut ja vestlesid omavahel. Kui poiss valesti ei kuulnud siis käis jutt ajaloolistest raamatutest. Kergelt naeratades istus ta kaks lauda edasi maha ning leidis, et vähemalt ei lugenud neiud mugu raamatuid.
Silmitsenud neid hetke lauas tundis poiss need neiud ära. Koolivanem Greete Black, prefekt ja prefekti õde - Diel'id. Langetanud nüüd oma pilgu võttis poiss oma rüü sisetaskust kirja ja hakkas oma silmi mööda ridu viima.
|
|
|
Post by April Lizz Starnge on Jun 25, 2009 15:25:20 GMT 3
April sisenes raamatukokku. Ta vaatas huvitult ringi , võttis kotist Sigatüüka Ajaloo , istus oma lemmik kohale , Ja hakkas lugema . Varsti oli ta jälle omas maailmas , tal ei olnud aimugi ümritsevast toimuvast.
|
|