|
Post by Jennifer A. Reing on Mar 23, 2009 19:46:15 GMT 3
Jennifer noogutas, kui Martini esimest lauset kuulis. Seejärel, kui ta lõpetas köhimise, ütles ta Martinile: "Khmm..on küll jah, juba mõnda aega." ütles tüdruk grimassi pähe tehes. Seejärel, kui ta sai Martini käest paki, võttis tüdruk selle vastu: "Oh, aitäh, ma siin proovin, äkki läheb paremaks." ütles tüdruk ning vaatas mõtlikult pakki. Ta võttis sealt sees ühe kurgupastilli, mis tema arust oli sidrunimaitseline ning andis poisile paki tagasi: "Mm, need on päris head." tõdes tüdruk ning naeratas õrnalt.
|
|
|
Post by Martin Walace on Mar 23, 2009 19:50:07 GMT 3
"Sa võid endale võtta , mul pole enam vaja" lausus Noormees ning naeratas. Ta lasi Jenni uksest välja ning nad suundusid järve poole , et sealt vestlust värske õhu käes edasi arendada.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 4, 2009 13:02:21 GMT 3
Grets tuli suur raamatuhulk kaenlas raamatukokku. "Hommikust." tervitas ta juhatajat, raamatuid tagastades. Riiulite vahele minnes tegi tüdruk ringi peale tervele raamatukogule, et vähemalt kedagi tuttavat leida. Enamjaolt olid aga nooremad õpilased kõik oma kampades leidnud meelepärase lugemise ja koolivanem ei soovinud neid segada. Leidmata ühtegi tuttavat otsustas ta siiski lõpuks ühe raamatu ka endale leida. "Shakespeare? Veider" imestas tüdruk, kui leidis ühe mugukirjaniku teose riiulist. Sellegipoolest võttis ta värssteose ja läks ühe laua juurde ning alustadas selle lugemist.
|
|
|
Post by Christine Diel on Apr 4, 2009 23:50:20 GMT 3
Christine sisenes raamatukokku. Ta tervitas vaikselt raamatukoguhoidjat ja suundus siis esimese riiuli taha. Ta võttis kätte ühe raamatu üldisest võluajaloost. Ta suundus laua äärde, seal silmas ta Gryffindori koolivanemat. Christine astus ligi ja küsis, "Tohib ma istun siia?" Christine toetas raamatut lauale ja seisis seal, oodates vastust.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 5, 2009 0:01:03 GMT 3
Greete oli omaette värsse korranud, et neist paremini aru saada. Kuuldes kedagi tema laua juurde tulevat tõstis tüdruk pilgu. "Aga muidugi. " vastas ta sõbralikult. Greete oli tüdrukut varem koolis näinud ja ka prefektide koosolekult, kuid ta ei suutnud meenutada, kas on tüdrukuga ka väljaspool kohustusi rääkinud. Tema nimi oli samuti midagi, mis ei tulnud kohe Gryffindorlase pähe. "Greete Black muidu. " tutvustas gryffindorlane end igaks juhuks.
|
|
|
Post by Christine Diel on Apr 7, 2009 20:37:20 GMT 3
Christine naeratas, istus, pani raamatu enda ette ja lausus siis kergel toonil,"Christine Diel. Võid öelda Chrissu, kui see kergem on!" ta vaatas korraks enda ees olevat ajaloo raamatut, avas selle ja vaatas veelkord tüdrukule otsa. Ta ei teadnud temast eriti midagi, ainult seda, et ta on mingi hüperaktiivne ja tegus tütarlaps ja veel on ta Gryffindori koolivanem. Muud ei meenunud talle midagi.
|
|
|
Post by Lucy P. Diel on Apr 8, 2009 10:18:06 GMT 3
Lucy astus oma tavapäraselt energilisel hoiakul sisse. Uus kooliaasta oli temasse sisendanud kogu aasta jaoks energijat ning ta ei kavatsenud seda kokku hoida. Tüdruk märkas eemal Christine ning griffide koolivanemat. Ta kepseles tüdrukute juurde hüüdes heliseval häälel " Terekest!" siis ta ehmus kuna tuli meelde,et on raamatukogus ning raamatukogus ei tohtinud valjusti rääkida. Ta ohkas ning tõmbas endale tooli ühe laua juures , istudes sinna peale ning naeratades õekest ning koolivanemat jälgides.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 9, 2009 17:20:06 GMT 3
"Chrissu siis. " nõustus Greete sõbralikult. "Ma oleks vist lühemalt Gretsu, või grets. Reageerin mõlemale. " lisas tüdruk omaltpoolt, kui nendega ühines järgmine hufflepufflane, kes oli Christinega uskumatult sarnane. " Tervitus." tervitas koolivanem ka teda sõbralikult.
|
|
|
Post by Lucy P. Diel on Apr 9, 2009 18:03:52 GMT 3
Lucy naeratas rõõmsalt kui võõras teda teretas. " Sa mind vist ei tunne veel. Ok, ma olen Lucy Diel ning seda ma tean, et sina oled Gryffindori koolivanem ja veel seda ka ,et su nimi on Greete Black." ta muigas armsalt ning viis pilgu oma õeraasule. Varem olid tüdrukud kaugelt vaadates peaegu identsed, kuid Lucy oli see suvi oma välimusega mässinud ning nüüd ei saanud neid enam kaksikuteks hüüda. Lucy lootis, et tema uut looki pahaks ei panda.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 9, 2009 23:36:36 GMT 3
"Sa oled hästi informeeritud. " naljatas Greete. "Kuid ma just seletasin, et tavaliselt öeldakse mulle Gretsu või Grets sõprade poolt. " lisas ta naeratades. " Meeldiv tutvuda siis. "
|
|
|
Post by Lucy P. Diel on Apr 10, 2009 20:16:45 GMT 3
Lucy noogutas ning vaatas siis raamatukogus ringi. Ta polnud siin kuigi tihe külaline kunagi olnud. " Mis loete siis kah?" päris vaadates kahte raamatut mis Gertsu ja Chrissu ees lahti olid.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 11, 2009 21:32:02 GMT 3
"Mul on mingid Shakespeare'i näidendid. " tõstis Greete raamatu üles. Ta ei teadnud, kui kursis tüdrukud mugu kirjandusega on, seepärast otsustas natuke täpsustada. "Shakespear on üks inglise renessansi-aja mugust kirjanik. Mugude seas väga hinnatud. Koolis isegi kohustusliku kirjanduse all. "
|
|
|
Post by Lucy P. Diel on Apr 13, 2009 19:07:11 GMT 3
" Äka, ma küll midagi sellist ei viitsiks lugeda." tunnistas nooruk ning pööras pilgu õe poole kes oli ikka veel vait.
|
|
|
Post by Christine Diel on Apr 13, 2009 22:53:45 GMT 3
Chrissu raputas kergelt pead ja lausus siis Gretsule vabandavalt,"Anna andeks, mu õde on mõnikord väga mõtlematu! Talle lihtsalt ei meeldi raamatud, vähemalt mitte suurem osa neist!" Chrissu saatis õe poole hoiatava pilgu ja naeratas siis Gretsule. Ta lehitses ajalooraamatut edasi, lootes, et raamatukoguhoidja ei tule neid liigse lärmamise eest keelama.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 14, 2009 17:21:39 GMT 3
"Arusaadav. " mõistis Greete. "Ega minagi ei tahtnud seda algul lugeda, kuid kui mu endine keeleõpetaja sundis, siis pidin ja tegelikult on Shakespearei näidendid päris huvitavad. " seletas gryffindorlane. "Praegu loen ma seda, sest leidsin üllatava selle siin olevat. Kuid mis sa loed Chrissu?"
|
|