|
Post by Greete Black on Mar 17, 2009 15:51:14 GMT 3
Tavaliselt, kui Greete Siganurme külastas, peatus ta Seapeas, sest tavaliselt oli see maja, mis oli peaaegu alati tühi. Nüüd oli seda ka Kolm luuda, kuhu tüdruk üle pika aja astus. "Tervist." lausus ta sisenedes, ainult paar eraldi lauas istuvat võlurit tõstis korraks pilgu, kuid jätkas siis kohe oma tegevusega. Gryffindorlane viskas enda mantli nagisse ja suundus leti juurde. "Palun üks apelsinimahl ja marjapirukas. " kohe, kui asjad olid talle ulatatud ja tüdruk tasunud nende eest võttis ta ühest aknaäärses lauas istet, haarates laua juurde suundudes ka ühe päevaprohveti kaasa. Vaikselt omaette süües ja lehte lugedes jäi koolivanem Kolme luuda.
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
Life lesson #1 - Never stop smiling.
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 18, 2009 17:22:13 GMT 3
Kolme Luua uks vajus taaskord lahti ning koheselt kostus sealtpool üks aevastus. Jessie, kes oli aevastades näo kätega katnud, libistas nüüd pilgu üle kõrtsi. Vaid paar lähemas lauas istujat olid korraks vait jäänud ning pilgu tõstnud, kuid muidu ei paistnud tema sinna ilmumine midagi mõjutavat. Birgit tüüris läbi laudade leti juurde. ,,Kirsisiirup ja limonaad.. vihmavarjukestega,'' lausus tütarlaps. Saanud oma asjad kätte ning nende eest täpse summa ulatanud, pööras Jess oma hallide silmade pilgu taaskord üle ruumi ning viimaks jäi see pidama ühel aknaalusel laual. Läbi ruumi sinna jõudnud, seisatas Jessie. ,,Vabandust, kui segasin, aga on see koht hõivatud?'' uuris tüdruk õrnalt huulde hammustades.
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 18, 2009 18:00:54 GMT 3
Greete oli seni vaikselt lehte lugenud, kui keegi teda kõnetas. Ta tõstis pilgu, et tutvuda rääkiga. " Täitsa vaba. Ma ei oma nähtamatut sõpra. " naljatas gryffindorlane, sõbralikult naeratades. Ta üritas meenutada, kas on tüdrukuga varem kohtunud, kuid ei suutnud. Kindluse mõttes otsustas ta end ikkagi tutvustada. " Greete Black, Gryffindorist. "
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 18, 2009 18:07:57 GMT 3
Jessica naeratas kergelt ning võttis siis lauataga istet. ,,Jess Birgit Domino, Ravenclaw'st,'' tutvustas tütarlaps ennast kergelt noogutades ja võttis siis enda joogist ühe vihmavarju, lükates selle samas ka hajameelselt juustesse, seejärel klaasi huultele tõstes ning üht lonksukest rüübates. ,,On ka midagi huvitavat?'' uuris Birgit huvitunult, kergelt peaga Prohveti poole noogutades.
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 18, 2009 18:30:59 GMT 3
"Meeldiv tutvuda. " vastas Greete, prohveti kõrvale pannes. Kuuldes küsimust pidi Greete siiski korraks mõtlema, et mida ta lugenud oli " Mu tähelepanu pälvis ainult artikkel bändid Ninakate Nõiad solisti kohta. Pidi semmima muguga ja mõtled nüüd sellepärast bändist lahkumisele, et tavalise mugu kombel elama hakata. Kuid see oli Rita Skeeteri kirjutatud, et siit võib juba aimata, kui palju tõde on. "
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 18, 2009 18:39:49 GMT 3
,,Meeldiv,'' noogutas Jessie naeratades ning tõstis parema jala üle vasaku põlve. Tütarlaps kuulas huviga Greete juttu selle artikkli kohta ning noogutas viimaks nõustuvalt. ,,Võib-olla üks-kaks protsenti.. heal juhul muidugi isegi viis protsenti,'' märkis Birgit naeratades.
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 18, 2009 21:12:24 GMT 3
"Midagi on kindlasti tõsi. Kuulujuttudel on alati alus olemas. Vaevalt õhust nüüd jutte võetakse." teadis Greete. "Kuid kuulad muidu Ninakaid nõide? "
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 18, 2009 21:50:29 GMT 3
,,Tõsii,'' venitas Jessie ning rüüpas taaskord ühe lonksukese oma joogist. Greete küsimuse peale raputas Birgit pead. ,,Ei. Siin olles pole selleks nagu erilist võimalust ning mu vanemad on mugud,'' vastas tütarlaps aeglaselt huulde hammustades. ,,Niiet mina kuulan rohkem mugubände,'' lisas Jess nõrgalt naeratades.
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 19, 2009 0:08:48 GMT 3
"Päriselt?" imestas Greete. "Lõpuks ometi veel keegi. Ma elan onuga Kanadas, seega mulle meeldivad põhiliselt kohalikud bändid. Mu onule meeldib lihtsalt mugude seltsis elada, võlurimaailm on tema sõnul liiga uhkeldav. "seletas Greete, et Jess temast valesti aru ei saaks. " Kuid millist muusikat sa siis kuulad ja kes lemmikud on?"
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 19, 2009 0:52:02 GMT 3
Jessie noogutas naeratuse saatel, kuulates õige kena huviga Greete juttu. ,,Nooh, ega otseselt sellist kindlat stiili ei olegi. Tavaliselt kuulan klassikat. Seda põhiliselt oma isa kiiksu pärast,'' rääkis Birgit, viimase lause ajal kergelt muiates ning ennast siis toolil tahapoole toedates. ,,Ja kuidas sinuga lood on?'' uuris tütarlaps huvitunult vastu.
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 19, 2009 21:22:07 GMT 3
"Kohalikud rockbändid, kelle kontserditel saab suvel käidud. " vastas Greete lühidalt ja sättis end mugavamalt istuma."Kuid mis mõttes kiiksu pärast klassika siis? Tegeleb ta sellega tõsisemalt ise siis või on lihtsalt väga suur fänn?" tundis gryffindorlane huvi.
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 19, 2009 21:28:56 GMT 3
,,Kohutavalt suur fänn,'' vastas Jessica lõbusa muigega. ,,Tema kasuvanaisa oli vist mingit pidi klassikaga seotud, või midagi sellist,'' selgitas tütarlaps -võimidagisellist- ajal kergelt õlgu kehitades ning seejärel oma näole naeratust lastes.
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 20, 2009 22:06:14 GMT 3
"Küllap sa mängid mingi pilli ka siis? Viiulit või midagi?" millegipärast seostas Greete alati klassikaga viiuli või klaveri. Need olid esimesed instrumendid, mis talle pähe tulid.
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 22, 2009 16:07:48 GMT 3
Jessie noogutas naeratuse saatel. ,,Klaverit kuuendast eluaastast. Kuigi kavatsen ka tuleval suvel kitarri õppimisega alustada,'' vastas tütarlaps ning tõstis enda klaasi huultele ja rüüpas sealt veel paar lonksu. ,,Kas sina ise mängid mõnda pilli?'' tundis Birigt huvi, hääles ilmne uudishimu.
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 22, 2009 20:35:15 GMT 3
Greete pidi mõtlema korraks. Enne vastamist võttis ta lonksu enda mahlast, mis oli ilmselgelt kohe- kohe otsa saamas, nagu ka kook. " Aaron - mu onu sundis mind väiksena klaverit õppima, seda täiesti edutult. Enne kooli tulekut ma lõpuks lihtsalt keeldusin klaveri taha istumast, kuid ma mängin kuulmise järgi kitarri. " Greete meenutas viimast korda, kui neil oli Aaroniga vaidlus olnud klaveri pärast. Tahest tahtmata pidi ta naerma. " Ma ei ütleks, et ma nüüd mingi hea lauluhäälega oleks, kuid mulle meeldib väga laulda ja ise neid kirjutada natuke. "
|
|