Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
Life lesson #1 - Never stop smiling.
|
Post by Jess Birgit Domino on May 3, 2009 21:35:17 GMT 3
,,Ega enamasti vist ei kiputa oma annetega hooplema, ega midagi, kuid ma pakuks, et see oli sinu poolt väike alahindamine,'' märkis Jessie ausalt, näol väike naeratus. ,,Ma mõtlen et.. noh, sinu poole vaadates lihtsalt tundub kohe, et sa oskad laulda. Ja laulude kirjutamine.. äge.'' Tütarlaps kehitas süütult õlgu ning mängis hetke ühe enda blondi lokikesega. ,,Ja kitarr on äge, kuid ütlen kohe täiesti ausalt, et olen seda pilli ainult ühe korra elus puutunud. Mulle soovitati, et võiksin seda mängima hakata,'' rääkis Brixu muigega.
|
|
|
Post by April Lizz Starnge on Jun 25, 2009 14:49:01 GMT 3
April sisenes kõrtsi . Ta silmas kaugel nurgas tühja lauda . Tüdruk läks baarileti juurde , tellis ühe võiõlu ,ja hakkas läbi rahva tühja laua poole liikuma . Ta istus laua äärde , pühkis lume oma juustest ja võttis mantli seljast . Ta avas raamatu , ja hakkas seda huviga sirvima.
|
|
|
Post by Kevin Roushwoof on Sept 21, 2009 22:45:41 GMT 3
Kevin astus kõrtsi. Ta vaatas ringi, ning nägi eemal kaugel nurgas peaaegu tühja lauda. Kev jalutas sinna ning piidles neidist, kes seal istus ning huviga raamatut sirvis. Tere, kohmas ta."On see koht vaba?"
|
|
|
Post by April Lizz Starnge on Sept 21, 2009 22:50:25 GMT 3
Tütarlaps tõstis pilgu oma raamatut, silmis mänglemas rõõmus säde. "Oh tere.Jaah,see koht on vaba." lausus ta. "Muide, April. April Lizz Strange" tutvustas tüdruk ennast.
|
|
|
Post by Kevin Roushwoof on Sept 21, 2009 22:59:06 GMT 3
Poiss kõhkles, tüdruk paistis talle isegi meeldivat; "Kevin Roushwoof. On põnev raamat?" küsis Kevin muiates. "Muide, mis majas sa oled?" uuris ta.
|
|
|
Post by April Lizz Starnge on Sept 21, 2009 23:06:55 GMT 3
"Ohjaa, võiks isegi nii öelda.See on Lendluudpall läbi aegade. Oled lugenud? Ma ise olen suur-suur-suur raamatufänn." Lausus Lizz, vastates poisi esimesele küsimusele. "Ma olen Gryffindorist." muigas ta. "Aga igatahes.Oled sa ise suur raamatufänn? Ja mis sind siia Siganurme toob?" tahtis tüdruk teada.
|
|
|
Post by Kevin Roushwoof on Sept 21, 2009 23:13:15 GMT 3
"Ei mitte väga,kui aus olla. Mõni raamat isegi meeldib. Näiteks sigatüüka ajalugu." naerab poiss. "Aga siia Siganurme? Oh, ei teagi. Lihtsalt ilmselt uudishimust tulin. Ja Zonko Pilapoodi ei tasuks ka vahele jätta kui juba selline võimalus tekib, ning Mesinäppu. Käisid juba seal?" naeratab ta.
|
|
|
Post by April Lizz Starnge on Sept 22, 2009 9:35:56 GMT 3
[yellow]Tüdruk punastas, "Jaa,käisin. Ja Mesinäpp oli ka fantastiline!" rääkis Lizz õhinaga. "Oleks vist aeg hakata tagasi minema? Lähme koos?" pakkus tüdruk sõbralikult.[/yellow]
|
|
|
Post by Lana Marye Allen on Sept 22, 2009 17:24:57 GMT 3
OT: Sorry, et segan vahele. Aga te kirjutate siin olevikuvormis, nt "Tüdruk punastab", või "poiss istub tüdrukule lähemale" See peaks hoopis minevikuvormis olema, et tüdruk punastas ja poiss istus tüdrukule lähemale, jne.
|
|
|
Post by Kevin Roushwoof on Sept 22, 2009 20:21:06 GMT 3
"Lähme." oli poiss kohe nõus. Kevin tõusis püsti,ning jäi ka Lizz'i ootama.
|
|
|
Post by April Lizz Starnge on Sept 22, 2009 20:24:32 GMT 3
April tõusis püsti, ja pani raamatu kotti tagasi. Ta võttis oma pooliku võiõlle näppu, ning nad hakkasid kahekesi väljapääsu poole trügima, täpselt õigel ajal, nagu Ap hiljem märkas. Sest just sellel hetkel astus kõrtsi ülimalt lärmakas suur seltskond.
|
|