|
Post by Amanda Elizabeth Holder on Apr 18, 2009 12:03:53 GMT 3
Amanda sammus üsna rutakalt järve poole . Päike paistis üsna soojalt , ometigi oli tüdrukul veidikene jahe , alles kevad oli. Ta silmitses tumedat vett ja mõtles endamisi :, Kui ma siia kunagi sisse peaksin kukkuma siis annan küll otsad .' Elizabeth jalutas tegelikult juba üpriski vee lähedal , ja tal hakkas tekkima juba tibatilluke hirm sisselibisemise pärast ...
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 18, 2009 12:20:24 GMT 3
Grets tuli hüpeldes järve poole. Tal oli seljas ta punane jakk, valged põlvpüksid ja hõbedased botased - ükski riietusese ei sobinud arvatavasti väga kokku, kuid tüdruk ei hoolinud sellest, tal ei olnud isegi külm. Natuke ringi vaadates jäi talle silma üks jalutav tüdruk. Natuke sammu kiirendanud jõudis gryffindorlane õige pea võõrale järgi. "Hei, tohib ühineda?" hüüdis Greete lõpuks.
|
|
|
Post by Amanda Elizabeth Holder on Apr 18, 2009 12:26:03 GMT 3
Amanda võpatas kui keegi teda teretas . Tütarlaps astus mõned sammud veest kaugemale ja vaatas siis võõra tüdruku poole öeldes oma vaikse häälega:" Tere , ikka tohib , muideks Amanda." Elizabeth jäi võõrast oma erkroheliste silmadega üllatunult vaatama .
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 23, 2009 21:59:33 GMT 3
Kui Greete oli lõpuks end Amandaks nimetanud tüdruku kõrvale jõudnud leidis ta aega ka end tutvustada " Greete, Gryffindorist." lisas ta enda nimele ka maja juurde. " Nii vara hommikul jalutamas? Ma usun, et enamus õpilasi võtab unest viimast. "
|
|
|
Post by Amanda Elizabeth Holder on Apr 24, 2009 9:35:01 GMT 3
Amanda naeratas."Ohjah , ma olen täna juba üpris varakult üleval ," lausus tütarlaps . " Muidu , Huffist olen , " lisas ta.
|
|