|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 18, 2009 21:43:44 GMT 3
Liz hõõrus ikka sveel silmi, kui ta varahommikul sööma tuli. Ta oli eile hilisõhtuni üleval olnud ja nõmedat vana maagia loitsu õppinud. Vajudes toolile valas Liz endale kohe kohvi ja võttis siis paar röstsaia, millele ta igasugu lisandeid peale pani. Ta vaatas saalis ringi ja märkas, et saalis oli väga vähe õpilasi, muidugi. oli ju väga vara. Liz ärkas tihti viimasel ajal väga vara, alati mingid loitsud ja raam atu leheküljed peas sumisemas...Liz lootis juba, et see trall läbi saaks. Ta võttis kotist Vana maagia raamatu ja avas selle kohapealt kus ta eile pooleli jäi, samal ajal vaikselt kohvi rüübates.
|
|
|
Post by Marilyn Morgan on Mar 18, 2009 21:53:25 GMT 3
Mõne aja pärast kostusid fuajeest kettide kõlinad ning rasked kolksatused, mida põhjustasid Marilyn'i tanksaapad.
Enda käsi sügaval musta värvi liibuvate, kuid põlvede koha pealt lõhkiste teksaste taskutes hoides suundus tütarlaps Suurde Saali, võttes suuna koheselt Slytherini laua poole. Võtnud Lizi vastas istet, tervitas tüdruk teda kiire ning aevumärgatava peanoogutusega, aga ta kahtles, et majakaaslane seda märganud oli.
Õlgu kehitades kallas neiu peekrisse veidike kõrvitsamahla ning haaras seejärel enda eest olevalt vaagnalt röstsaia, millele ta maasikamoosi peale kühveldas. Isukalt hakkas neidis enda toidupala järama, ise üle laua Lizzie raamatut uurides.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 18, 2009 21:59:52 GMT 3
Liz tõstis raamatult pilgu Lynile ja silma jäi talle tema riietus. " Lyn, tundides käime me koolivormiga mitte vaba-aja rõivastusega" ütles ta tõsiselt üle raamatu, kiigates korra professorite laua poole.
|
|
|
Post by Marilyn Morgan on Mar 18, 2009 22:25:41 GMT 3
Marilyn kergitas üllatunult kulme. "Kas me oleme praegu tunnis?" küsis tüdruk imestunud hääletooniga, vaadates enda ümber ringi, justkui vaadates, kas ta on klassis. Lõpuks ta aga irvitas endamisi ning jäi väljakutsuva ilmega tüdrukule otsa vaatama.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 18, 2009 22:44:10 GMT 3
Liz pani raamatu käest. " Ei, aga enne tunni algust ma palun sul riided ära vahetada" ütles Liz tõsiselt.
" Need on reeglid Lyn, ma ei ütle seda halva pärast" lisas Liz natuke leebemal toonil. Ta võttis röstsaiast ampsu ja mälus seda, silmad Lyn'il.
|
|
|
Post by Marilyn Morgan on Mar 19, 2009 0:50:57 GMT 3
Tüdruk turtsatas endamisi. "Sa pead mind vist tõesti päris lollakaks, et sa arvad, et ma enam reegleid ka ei tea ning seda, et ma koolivormita tundi lähen," sõnas Marilyn pilgu langetades, väike solvumistoon hääles. Nii elementaarses asjas oli raske kahelda, kuid Lizzie oli sellega hakkama saanud. Kulm kipras, rüüpas neidis mõned sõõmud enda joogist.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 19, 2009 22:04:34 GMT 3
Liz pööritas silmi ja rüüpas oma kohvi lõpuni. Pannud raamatu kotti ja tõusnud püsti vaatas ta veel korraks Lyni poole. " Ma pole seda öelnud " seda öeldes pööras ta Lyn'ile selja ja lahkus saalist.
|
|
|
Post by Lissandra Sylvania on Mar 21, 2009 22:01:17 GMT 3
Lissandra sisenes Suurde saali. Nähes oma majavanemat, noogutas Lissandra tüdrukule viisakalt ning suundus siis oma laua juurde. Saal oli üsna vaikne, mis meeldis Lissandrale kõige rohkem. Ta viis kiire pilgu üle teiste laudade ning vaatas siis oma lauda. Nähes veel ühte oma maja õplast tervitas Lissandra kerge peanoogutusega, öeldes samal ajal päris sõbralikul toonil: "Hommikust, Marilyn"
|
|
|
Post by Lana Marye Allen on Mar 22, 2009 21:26:42 GMT 3
Lana tuli väsinul sammul suurde saali. Kel oli veel varajane ja rahvast seal palju ei olnud. Lana ohkas ning läks oma laua juurde, ilma ühtegi pilku teistele laudadele viies. "Hei Liss, Marilyn"tervitas ta majakaaslasi ning istus Lissandra kõrvale.
|
|
|
Post by Lissandra Sylvania on Mar 25, 2009 17:51:25 GMT 3
Lissandra viis pilgu majakaaslasele, kes nendega oli nüüd ühinenud. "Tsau Lana"tervitas Lissandra maja kaaslast. "Ma pole sind juba teab mis ajast näinud, kuidas sul läheb siis?"küsis Lissandra sõbrannalt. Viimane kord, kui ta Lanat nägi, oli neil väikest sorti sõnavahetus.
|
|
|
Post by Lana Marye Allen on Mar 26, 2009 16:19:40 GMT 3
Lana kehitas kergelt õlgu ning vastas:"Päris tavalist viisi on läinud". Lana valas endale piparmündi teed ja võttis laualt tüki kohupiimakooki. "Ja sinul, kuidas läheb?"küsis veidikese aja möödudes Lissandralt.
|
|
|
Post by Lissandra Sylvania on Mar 30, 2009 13:39:12 GMT 3
Lissandra noogutas, "eksamitega on asjad kiireks läinud, õppida on ikka päris palju"vastas Lissandra mõtlikult.
|
|