Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
Life lesson #1 - Never stop smiling.
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 18, 2009 0:39:28 GMT 3
Jess tõmbas pusaluku eest rohkem kinni, pilk maapinnale suunatud, ise õieti tähelepanematagi, kuhu ta kõnnib. Viimaks tõstis tütarlaps siiski pilgu, avastades ennast lendluudpalli väljaku ääres. Birgit lükkas kiirelt ühe blondi juuksesalgu kõrvataha, kuigi sellel polnud just erilist mõtet. Tuule tõttu pääses see ikka valla. Vaikselt ohates surus tüdruk käed sügavale taskutesse ning suundus siis tribüünile, võttes seal istet, jalad välja sirutatud ja hallide silmade pilk taevale pööratud.
|
|
|
Post by Jennifer A. Reing on Mar 18, 2009 0:44:58 GMT 3
Mööda ühte pisikest teerada, kõndis Jennifer lendluudpalli väljaku poole, kuna siin tundus täna üsna rahulik. Tüdruku pilk oli väga mõtetes ning ta isegi ei teadnud õigupoolest miks. Tütarlaps liikus aeglaste sammudega ning tundis, kuidas tuul ta juukseid sasib. Jõudes väljakuni, suundus ta tribüünide poole, kuna nägi seal Jessi. Tüdruk maandus üsna kiiresti sõbranna kõrvale ning vaatas talle otsa: "Elloh, Jess, whaz up?"küsis tütarlaps naeratades ning pööras seejärel pilgu väljaku poole, kus tundus ikka väga tuuline. Jenni kohendas oma juukseid, kuna need tahtsid nagu iga hetk laiali lennata.
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 18, 2009 0:50:24 GMT 3
Jess manas näole kerge naeratuse, kui sõbrannat juba eemal tulemas märkas. ,,Hei-hei, Jenni,'' tervitas tütarlaps Jenniferi üsna rõõmsameelsel häälel vastu ning toetas ennast vähekene mugavamini istuma, selg tahapoole. ,,Koht-suht kohe midagi,'' vastas Birgit. ,,Millised tuuled sind siia tõid?'' uuris tüdruk ning hammustas põske. Harjumusest.
|
|
|
Post by Jennifer A. Reing on Mar 18, 2009 0:55:53 GMT 3
Jenni sirutas oma jalad sirgelt välja ning toetas need tribüüni äärele, sest nii tundus eriti mõnus, seejärel viis pilgu Birgitile: "Kuule, vist need lõunapoolsed, või ei, idapoolsed..? Ah, mina ei tea, need, mis mõtetele mõjuvad." lausus tütarlaps turtsatusega ning kallutas oma pead veidikene. "Ei tegelt, tipa-tapa sammud tõid siiapoole, mul pole aimugi, miks nii.."lausus tüdruk mõtlikult ning ajas korraks pea kuklasse, vaadates taeva poole.
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 18, 2009 0:59:13 GMT 3
Birxu muigas lõbustatult sõbranna vastuse peale ning kallutas pead väheke paremale küljele viltu, jalgu tahapoole tõmmates ning ennast oma istekohal väheke edasi-tagasi kõigutades. ,,Äkki oli tegu mingi ootamatu magnetväljaga, mis sind hopsti siia minu kõrvale tõmbas?'' pakkus Jessie oma variandi välja, pilku Jenniferile viies.
|
|
|
Post by Jennifer A. Reing on Mar 18, 2009 1:05:18 GMT 3
Kuuldes Birgiti vastust, noogutas Jennifer ning hakkas naerma: "Einojah, Jess, sina oled suur magnet, kes kõiki enda kõrvale meelitab, niiet see pole küll ime." lausus tüdruk sõbrannale ning lükkas enda ühe jala üle teise. Tüdrukul oli täna imelikult hea tuju, ta polnud kindel isegi millest. Ta sulges korraks oma silmad ning seejärel avas üsna kohe. "Hmm, ma polegi siin käinud eriti, ilma mõtteta minna lendama."mainis tüdruk niisama. Ta pilk jäi püsima sõrmustel, neid tal oli kokku seitse hetkel.
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 18, 2009 1:11:52 GMT 3
Jessie ringutas ennast mõnuga, tuul juukseid sasimas. ,,Muidugi.. Ja kummalisel kombel meelitab see täna just sind kohale,'' mõmises tüdruk ning tõmbas juuksed ühele küljele kokku. ,,Uus päev, uus mõju,'' pomises Brixu veelgi vaiksemalt ja surus siis käed rinnale risti. Sõbranna lendamise jutu peale väristas tütarlaps ennast kergelt. ,,Ära minu kuuldes lendamisest ja kõrgustest räägi, eksole?'' Jess silmitses Jenniferi hetke paluvalt. Kaks kõige hullemat hirmu - lendamine ja kõrgus.
|
|
|
Post by Jennifer A. Reing on Mar 18, 2009 13:31:24 GMT 3
Jennifer vaatas Jessiet: "Keda sa siis siia ootasid, et keda see siia tooma pidi?" küsis tütarlaps sõbrannalt ning kallutas oma pead veidikene. Kui Birx palus Jennil lendamist enam mitte mainida, tuli tüdrukul meelde, et see polnud tõesti kõige parem mõte. "Okei, okei, sorry, et meedle tuletasin." lausus tüdruk vaikselt sõbrannale. Tütarlaps keerutas ühte sõrmust oma parema käe nimetissõrme peal ning näris mõtlikult alahuult.
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 18, 2009 13:38:50 GMT 3
Jessie manas näole süütu ilme ja kehitas õlgu. ,,Pole aimugi, aga sinuga olen ma nõus täiesti leppima,'' vastas tütarlaps süütul toonil. ,,Vabandus vastu võetud, õigeks tunnistatud ja arhiivi sokutatud,'' lausus Brigit muigega, üht enda blondi lokikest ümber nimetissõrme keerutades.
|
|
|
Post by Jennifer A. Reing on Mar 18, 2009 13:51:18 GMT 3
Jennifer viis pilgu kaugusess, ta korraks mõtles lendamisele, aga siiski peagi mattis selle mõtte maha, ta ju ei tohtinud unustada, et Jess on siin ning ta kardab kõike, mis on kõrguse ja lendamisega seotud. "Üllatus, üllatus, mu vend tuleb võib-olla korraks siia mõni päev külla."lausus tüdrku Birgiti poole vaadates "Võinoh, siis kui ei tule, siis pean mina kodus ära käima." lisas tüdruk rutakalt oma jutu lõppu.
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on Mar 18, 2009 13:59:35 GMT 3
Jessie suunas oma hallide silmade pilgu taaskord sõbrannale. ,,Juhtus midagi? Ma mõtlen.. päriselt kaa.. Juhtus või?'' uuris tütarlaps väheke murelikul häälel ning tõmbas siis enda jalad samuti istekohale, käed ümber põlvede, kuid pilk endiselt Jennie'l.
|
|
|
Post by Jennifer A. Reing on Mar 20, 2009 13:54:19 GMT 3
Jennie kohendas oma pusa, kui Jess küsis ta käest, tüdruk hammustas alahuulde: "Noh, see oleneb kuidas võtta. Selles mõttes, et ta tuleb algul selle põhimõttega, et mind näha..aga vot mul on selline tunne, et tal on midagi muud plaanis, eriti, kui ma tean, et ta isaga tülli läks." lausus tüdruk mõtlikult ning silus oma teksaseid veidikene. Tal polnud aimugi, mis ta vennal plaanis oli, aga kui ta oli juba isaga tülli läinud, ei kõlanud see eriti hästi.
|
|
Jess Birgit Domino
3. klass
Ravenclawi ?pilane
|
Post by Jess Birgit Domino on May 3, 2009 21:40:43 GMT 3
Birgit kuulas sõbranna vastuse ära ning avas just suu, et midagi vastu öelda, kuid katkestas ennast, asetades kiirelt käed suu ja nina ette, summutades hetk hiljem aevastuse. ,,Ahah.. Ja mis tal täpsemalt plaanis on, või millega seoses, ei tule sulle ette?'' uuris tütarlaps, korraks silmi pilgutades ning sügavalt sisse hingates, just kui kontrollides, ega enam ühtki aevastust tulemas pole.
|
|