|
Post by Liz-Miia Parker on Apr 6, 2009 12:46:57 GMT 3
Liz ei suutnud enam naeru kinni hoida, ta naeris nii, et hoidis kõhust kinni. Ta polnud tükk aega niimoodi naernud , kui nüüd. Kui ta lõpetas, hoidis ta ikka rinnust kinni ja hingeldas kergelt.
" Olgu, ma ei hakka turisti kombel reisima. Mul hakkavad ilmumis katsed kohe, seega olen ma võlur või ei, mm? " ütles kui oli normaalse hääle tagasi saanud.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 6, 2009 20:46:49 GMT 3
"Turistikombel oleks huvitavam." Greete ei olnud leidnud enda jutu nii naljakana, nii, et ilmselgelt oli tal lihtsam naermine lõpetada. "Ja tead, ma olen viimasel ajal mõelnud, et meie elu on tegelikult nii lihtsaks ju tehtud. Peaaegu kõik on võlusõna kaugusel?" Greete ei tahtnud Lizile päris hulluna näida, sellepärast vabandas "Sorry, mul on lihtsalt nii palju vaba aega olnud, et loen juba mugude raamatuid ja rajan oma filosoofiat. Kuid mis eesmärgil sa üldse reisid? Ainult mitte must kunst palun. Siis ei saa sa mitte kunagi siin professoriks. "
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Apr 7, 2009 20:57:06 GMT 3
Liz mõtles Greete sõnade järele. Mille pärast ta reisima läheb ? Tõsi, osa on seotud mustade jõudude poolest teine osa aga, et tahab maailma avastada ja teisi võlurikülasid näha.
" Tõsi, et meil lihtne on aga samas raske on seda koguaeg enda teada hoida mugu maailmas. " vastas ta alguses.
" Reisima..tahan näha teisi võlurikülasid ja lihtsalt maailma avastada" ütles Liz, mõttes lisas ta mustade jõu osa aga ta ei tahtnud, et Grets sellest teada saaks. Piisab sllest juba , et Lizist võib surmasööja saada.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 9, 2009 23:39:36 GMT 3
"Tore siis. " oli Greete õnnelik, sest ta kartis, et just sõbranna isa tõttu võidakse ka teda jälitada ministeeriumi poolt. "Kuid kuule, mis kell üldse on? Kaua me siin üldse olnud olema. ?" mõistis Greete järsku küsida, sest väljas oli üpris pime juba.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Apr 10, 2009 16:57:50 GMT 3
Liz vaatas ringi, üpris pime oli tõesti juba.
" Meil pole vaja karta, koolivanemad siiski. Kuid ma arvan, et peaksime liikuma hakkama, teeme väikese patrulli ?" küsis ta sõbrannalt.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 11, 2009 21:23:30 GMT 3
"Just seda ma mõtlesingi. " vastas gryffindorlane ja tõusis püsti. "Ainult proovigu keegi meile vahele jääda - punktid nulli. " lisas ta naljatades.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Apr 12, 2009 20:33:53 GMT 3
Liz naeris selle peale ja lahkus Gretsi ees tornist.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 14, 2009 17:25:10 GMT 3
Greete järgnes sõbrannale, torn jäi nende järel tühjaks.
|
|