|
Post by Greete Black on Mar 22, 2009 20:57:55 GMT 3
Millegipärast oli Greete vaikselt lootnud, et Liz ei maini Shuyat. Temaga seoses tuli Greetel kohe palju mälestusi silme ette. Gryffindorlane vaid noogutas nõustuvalt. "Just sellepärast minust ei saagi aurorit. Kuidas ma peale nende kinnipüüdmist sulle otsa peaks vaatama siis?" Greete onu oli Lizi isa juba aastaid proovinud püüda. Õnneks ei võrrelnud ta Lizi kunagi ta isaga, vähemalt Greete eest mitte. Sellegipoolest oli tüdruk jätnud selle enda teada, et ta onu on just see auror. Ta ei osanud arvata, kuidas Liz võib reageerida, kui ta seda talle ütleb. "Ma mõtlesin mugude kooli edasi õppima minna. Animaatoriks.Ohutum ja muretu."
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 22, 2009 22:36:06 GMT 3
Liz kergitas kulme ja jälgis Greetet tähelepanelikumalt, Liz lausa tundis, et Grets jättis talle midagi ütlemata.
" Mis asi on animaator?" küsis Liz segaduses olles.
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 23, 2009 20:42:55 GMT 3
Greete vaatas üllatunult Lizile otsa, kuid siis talle meenus, et Liz ei ole koolivaheaegadel mugudega koos. "Animaator on kes. See on see, kes loob animatsioone, multikaid. " Greete arvas, et ta oli selle lihtsalt selgeks teinud, kuid mõistnud siis, mis ta öelnud oli hakkas tüdruk naerma. Oli ilmselge, et gryffindorlane ei seletanud ju tegelikult mitte midagi arusaadavat. "Animaator on nagu kunstnik, kes joonistab pildi ja paneb selle liikuma. Tänapäeval teevad mugud seda juba ühe seadeldisega, varem tehti nii, et joonistati pilt, siis teine samasugune, ainult mingi detail oli erinev. Näiteks, kui tahad pidi liikuma panna, siis joonistad poisi, siis järgmisele paberile joonistad sama poisi, ainult natuke teise kujuga ja asendiga jne. Lõpuks, kui oled hästi palju neid joonistusi teinud ja vaatad neid kiiresti järjest, siis see poiss nagu liiguks. " Greete lootis väga, et ta suutis enda mõtte nüüd edasi anda. "ütle, kas sa said midagi aru? Mul on muidu puhketoas üks selline joonistus ja terve märkmikutäis erinevaid tegelasi. "
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 24, 2009 21:46:40 GMT 3
Liz vaatas Greetet nagu ta näeks teda esimest korda. Mida ta ajab ?
" Hummm, okei enam-vähem sain ma asjale pihta...multikad ? - mu vanaema näitas õele kunagi mingeid liikuvaid asjandusi mugu linnas, kuskil laste kohas..lasteaed oli see vist " ütles Liz...kahtlevalt.
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 27, 2009 19:04:04 GMT 3
"Ma usun, et ta näitaski siis animatsiooni. Just nende tegemist ma tahangi siis edasi õppida. Sa kindlasti pead mind lolliks? " pakkus gryffindorlane lõpuks. Ta oli kindel, et Liz peab võlumaailmast eraldumist lolliks ideeks ja veel millegi nii tobeda õppimist.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 27, 2009 22:30:58 GMT 3
" Natuke" vastas Liz lõbusal toonil ja naeris siis.
" Aga see on igaühe enda teha mida ta õpib. " lisas ta taas tõsiseks muutudes.
Päike oli nüüd täielikult loojunud ja väljas oli saabunud pimedus.
" Kas sa suhtleksid minuga edasi, kui minust peaks surmasööja saama?" küsis Liz peale pika pausi vaikselt. Ta ei vaadanud Gretsi vaid pimedust, kus võis eristada keelatud metsa piirjooni.
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 27, 2009 23:00:42 GMT 3
"Muidugi. Isegi, kui see tekitaks mõned raskused." vastas Greete, kuigi oli küll natuke närvi läinud selle küsimuse peale. Ta ei pidanud selleks isegi mõtlema "Seda muidugi juhul, kui sa mu lähedasi ei ohusta. " lisas ta siis järgi. Greete muutus samuti tõsiseks "Kuid isegi mitte sinu pärast ei saaks minust mitte kunagi surmasööjat." see oli ilmvõimatu loomulikult, kuid gryffindorlane otsustas selle ikkagi ära öelda.
"Kuid sinust ei saa surmasööjat. Sa hakkad siin professoriks, et sellele ei tasu üldse mõelda. "
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 29, 2009 21:11:31 GMT 3
Liz ei vastanud alguses vaid jõllitas metsa edasi. Ta oli eile saanud isalt kirja, et Liz pühade aeg koju läheks...kuna talle oli tähtis teadanne ja seda ei saanud kirjas öelda. Liz on selle teema juba miljon korda isaga läbi käinud. Liz ei tahtnud surmasööjaks saada kuna see lihtsalt ei lähe tema eluga kokku. Liz pööras aeglaselt pilgu Greetele, kuna väljas oli pime võttis Lizil aega greete nägu eristada seinast.
" Ma lähen pühade aeg koju, isa kutsel, mis tähendab ainult üht - järjekordne katse mind surmasööjate ringi vedada" ütles ta vaikselt.
" Järjekordne aja raiskamine nende jaoks" lisas ta, ja seejärel naeris kergelt.
" Ma tahan reisida nii palju, kui võimalik ja siis siia tagasi tulla, kui see juhuslikult võimalik pole siis ...ma ei tea" ütles ta hääles juba rohkem optimisti.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 4, 2009 11:51:54 GMT 3
"Küll saad. " kinnitas Greete. "Kuid sa pead saatma mulle kirju ringi reisides ehk tulen hoopis peale kooli sulle järgi. " pakkus tüdruk lõpuks. "On sul muidu aimu, kuhu kindlasti tahad minna?"
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Apr 4, 2009 21:28:47 GMT 3
" Prantsusmaa, Kanada, New York, Uus - Meremaa, Austraalia, Jaapan, Hawai..." luges Liz ette. Ta muigas kergelt.
" Need on peamised sihtkohad " ütles ta .
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 4, 2009 21:45:28 GMT 3
"Kanadas kohtume siis. " naljatas Greete. Tegelikult ta imestas, et Lizi üks peamistest sihtkohtadest on Kanada. " Ma tahaks ikka Egiptuses ära käia. Tead, et sealsed mugud olevat ka mingil määral võlukunsti harrastanud kunagi?"
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Apr 4, 2009 22:04:07 GMT 3
Liz naeris nüüd päris kõvasti.
" Mugud võlukunsti ? " küsis ta läbi naeru.
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 4, 2009 22:27:04 GMT 3
"Päriselt ka . " ütles Greete meeleheitlikult, et Liz teda usuks. "Ainult nemad arvasid, et see mis nad teevad on Jumalate töö või kuidagi nendega seotud. Nüüd muidugi ei osata enam midagi, kuid kõik nende teod on veel kirjas ja ootavad avastamist." seletas tüdruk. "Sa ei usu mind jah? " teeskles Grets solvumist.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Apr 5, 2009 21:09:00 GMT 3
Liz proovis tõsist nägu teha, natuke nurjudes sellega. " Humm, Grets läheb Egiptust avastama " ütles ta taas rõõmsalt muiates. " Lähed seletad seg...mugudele kuidas nad ikkagi võlukunsti oskavad ?" ütles ta juba tõsiselt naeru kinni hoides.[/color]
|
|
|
Post by Greete Black on Apr 5, 2009 21:53:10 GMT 3
"Ma ütlesin kunagi. " lausus tüdruk. "Ja see oli hoopis teistsugune. Ma lähen avastama, et missugune see täpselt oli siis ja kui palju see meie oskustest erineb. " nüüd hakkas Greete ka ise naerma, sest ta mõistis, kui lapsikult ta hetkel räägib. "Ikka parem, kui turisti kombel reisida. "
|
|