Post by Sõõlamiskübar on Oct 9, 2007 15:56:00 GMT 3
Vastused palun saata Personal Message'na minu postkasti. Igale küsimusele valida vaid 1 vastusevariant. Vastasel juhul arvestatakse vaid esimest mitmest pakutud variandist.
1. Kui vana sa oled ?
a) Alla 18
b) 18 - 24
c) 25 - 30
d) 31 - 40
e) 41 - 50
f) 51 - 60
g) üle 60.
2. Sugu ?
a) mees
b) naine
3. Sa oled juba sõõlatud, alustad oma seiklusrikast aastat. Mis on su põhieesmärk esimesel aastal?
a) Sinu plaan on luua uusi sõpru, saada häid suhteid õpetajatega ja häid hindeid tundides.
b) Sa otsid sõpru õigetest kohtadest kes aitavad sul õpida uusi oskusi ja annavad sulle kaitse oma kaaslaste juures.
c) Sa sulandud oma kaas õpilastesse ja leiad kuhu sa kuulud läbi katsetuste ja vigadega ja sa teed oma parima, et klassi läbi saada.
d) Sinu eesmärk on avastada milles sa parim oled ja siis seda taotleda..ja võita punkte , et ennast ravenclawi tüdrukutele/poistele näidata.
4. Üks su sõpradest unustas oma Nõijajookide esssee klassi ja ta kukkub läbi seal, kui sa seda talle ei vii aga, kui sa seda teed võid sa satuda pahuksisse
Professor McGonaliga, kui sa hilined muundamisse. Mida sa teed?
a) Sul on su enda probleemid millega sa jagelema pead. Sa ei riski oma hinnetega ajutise sõbra pärast.
b) Sa jooksed elu eest vangikoobastesse ja annad talle essee, lisades, et ta pole tänuväärt.
c) Miks sa peaksid oma aega esse ära viimisega raiskama? Nad võivad olla juba tunnis, niiet sa kopid parimad vastused esseelt, et saaksid ise klassist läbi.
d) Annad essee McGonagile, et mitte puududa tunnist ja aidates oma sõpra siis.
5.On nädalavahetuse algus. Kuidas sa oma vaba aega sisustad?
a) Raiskad oma vabaaega järgmise nädala kodutöödega, et saaksid häid hindeid ja vaba aega nädala sees.
b) Veedad aega oma tüdruku/ poisiga järve ääres ja aeg on väga kvaliteetne temaga.
c) Teed mida iganes, lõbutsed aga samas hoidud pahandustest.
d) Lähed harjutad lendluudpalli oma sõpradega, et hiljem saada koos oma maja meeskonda katsetel.
6. Sinu majas on poiss/ tüdruk , kes sulle meeldib. Millega sa muljet avaldad, et talle meeldida?
a) Sa ostad talle maiustusi, paned korvi ja jätad selle tema toa ukse taha.
b) Flirdid temaga peale tundi, sa oled nii sujuv, et varsti on su käed üle tema keha.
c) Jätad armastuskirja tema raamatu vahele ja loodad, et ta seda loeb.
d) Ostad talle midagi kenat ja lubatavat ja annad selle talle, kui kingituse.
7. Sinu õpetaja loodab, et sa annad 4 leheküljelise essee teispäevaks...on esmaspäev, mida sa teed ?
a) Põrgusse see Snape oma esseega. Ma olin nagunii juba välja kukkumas seal.
b) Annad endast parima ja loodad et kokkuvõttes oli see OK.
c) Veedad kogu õhtu kõige targemate sõpradega ja saad 110 punkti Snape esseel.
d) Teed oma parima ja teed kindlaks, et sa saad ka ennast välja magada teiste tundide jaoks.
8. Mis majja sa loodad/ arvad, et saad?
a) Griffindor
b) Slytherin
c) Hufflepuff
d) Ravenclaw
e) Mind ei eriti ei huvita, saab mis saab.
9. Kes on su lemmik õpetaja?
a) Professor McGonigall
b) Professor Snape
c) Professor Dumbledore
d) Professor Flitwick
e) Professor Sprout
f) Professor Hagrid
10. Mis looma sa võtaksid Sigatüükasse?
a) Hästi sarvilise öökulli
b) Kassi
c) Kärnkonna
d) Kotka öökull
e) Roti
f) Rumala sea
11. Kellega sa oleksid sõber Harry Potteri sarjadest?
a) Neville Longbottom
b) Harry Potter
c) Luna Lovegood
d) Draco Malfoy
e) Hermione Granger
f) Weasly kaksikutega.
12. Kas nautisite minu testi?
a) Vist küll...jah
b) Sa tegid selle hästi
c) Hey see test oli küll nõme ( kui selle valid, ei saa sa kusagile!)
d) Hea töö, ootan juba tulemusi
e) Ma armastan Harry Potterit, seega mind tulemused ei huvita.
f) Mind ei huvita !
1. Kui vana sa oled ?
a) Alla 18
b) 18 - 24
c) 25 - 30
d) 31 - 40
e) 41 - 50
f) 51 - 60
g) üle 60.
2. Sugu ?
a) mees
b) naine
3. Sa oled juba sõõlatud, alustad oma seiklusrikast aastat. Mis on su põhieesmärk esimesel aastal?
a) Sinu plaan on luua uusi sõpru, saada häid suhteid õpetajatega ja häid hindeid tundides.
b) Sa otsid sõpru õigetest kohtadest kes aitavad sul õpida uusi oskusi ja annavad sulle kaitse oma kaaslaste juures.
c) Sa sulandud oma kaas õpilastesse ja leiad kuhu sa kuulud läbi katsetuste ja vigadega ja sa teed oma parima, et klassi läbi saada.
d) Sinu eesmärk on avastada milles sa parim oled ja siis seda taotleda..ja võita punkte , et ennast ravenclawi tüdrukutele/poistele näidata.
4. Üks su sõpradest unustas oma Nõijajookide esssee klassi ja ta kukkub läbi seal, kui sa seda talle ei vii aga, kui sa seda teed võid sa satuda pahuksisse
Professor McGonaliga, kui sa hilined muundamisse. Mida sa teed?
a) Sul on su enda probleemid millega sa jagelema pead. Sa ei riski oma hinnetega ajutise sõbra pärast.
b) Sa jooksed elu eest vangikoobastesse ja annad talle essee, lisades, et ta pole tänuväärt.
c) Miks sa peaksid oma aega esse ära viimisega raiskama? Nad võivad olla juba tunnis, niiet sa kopid parimad vastused esseelt, et saaksid ise klassist läbi.
d) Annad essee McGonagile, et mitte puududa tunnist ja aidates oma sõpra siis.
5.On nädalavahetuse algus. Kuidas sa oma vaba aega sisustad?
a) Raiskad oma vabaaega järgmise nädala kodutöödega, et saaksid häid hindeid ja vaba aega nädala sees.
b) Veedad aega oma tüdruku/ poisiga järve ääres ja aeg on väga kvaliteetne temaga.
c) Teed mida iganes, lõbutsed aga samas hoidud pahandustest.
d) Lähed harjutad lendluudpalli oma sõpradega, et hiljem saada koos oma maja meeskonda katsetel.
6. Sinu majas on poiss/ tüdruk , kes sulle meeldib. Millega sa muljet avaldad, et talle meeldida?
a) Sa ostad talle maiustusi, paned korvi ja jätad selle tema toa ukse taha.
b) Flirdid temaga peale tundi, sa oled nii sujuv, et varsti on su käed üle tema keha.
c) Jätad armastuskirja tema raamatu vahele ja loodad, et ta seda loeb.
d) Ostad talle midagi kenat ja lubatavat ja annad selle talle, kui kingituse.
7. Sinu õpetaja loodab, et sa annad 4 leheküljelise essee teispäevaks...on esmaspäev, mida sa teed ?
a) Põrgusse see Snape oma esseega. Ma olin nagunii juba välja kukkumas seal.
b) Annad endast parima ja loodad et kokkuvõttes oli see OK.
c) Veedad kogu õhtu kõige targemate sõpradega ja saad 110 punkti Snape esseel.
d) Teed oma parima ja teed kindlaks, et sa saad ka ennast välja magada teiste tundide jaoks.
8. Mis majja sa loodad/ arvad, et saad?
a) Griffindor
b) Slytherin
c) Hufflepuff
d) Ravenclaw
e) Mind ei eriti ei huvita, saab mis saab.
9. Kes on su lemmik õpetaja?
a) Professor McGonigall
b) Professor Snape
c) Professor Dumbledore
d) Professor Flitwick
e) Professor Sprout
f) Professor Hagrid
10. Mis looma sa võtaksid Sigatüükasse?
a) Hästi sarvilise öökulli
b) Kassi
c) Kärnkonna
d) Kotka öökull
e) Roti
f) Rumala sea
11. Kellega sa oleksid sõber Harry Potteri sarjadest?
a) Neville Longbottom
b) Harry Potter
c) Luna Lovegood
d) Draco Malfoy
e) Hermione Granger
f) Weasly kaksikutega.
12. Kas nautisite minu testi?
a) Vist küll...jah
b) Sa tegid selle hästi
c) Hey see test oli küll nõme ( kui selle valid, ei saa sa kusagile!)
d) Hea töö, ootan juba tulemusi
e) Ma armastan Harry Potterit, seega mind tulemused ei huvita.
f) Mind ei huvita !