|
Post by Greete Black on Oct 12, 2007 22:12:40 GMT 3
Reede12. oktoober 2007 22.11
Nonii, hakkab pihta. Et ma siis jälle Shuya ja Liz'iga pundis ;d Hakkame siis mingi joogiga jamama. Tegelikult ma ei olegi eriti sellega kursis, aga noh. Kellele see korda läheb ? Viimased päevad olen ma üritanud tundides suht aktiivne olla. Gryffindor vajab punkte ! Tegelikult ei lähe see skoor mulle korda. Midagi põnevat, teistsugust tahaks ometi. Ma olen väsinud sellest kõigest. Aga elab üle . Varsti see muutub loodetavasti. Ega rohkem vist hetkel ei olegi kirjutada . Lippan parem tundi . Tsauka ;d
Ahjaa ! Billy Talent 4ever ! ;d
|
|
|
Post by Greete Black on Oct 23, 2007 21:55:44 GMT 3
23. oktoober 2007 21.55
Nonii. Hakkab pihta siis. Sain siis tuttavaks ühe siiani hästi toreda tüdrukuga. Ru. Esmamulje on tasemel (yy) . Ennustamine on suht segane. Kui professor jätkab oma juttu hakkan ma isegi tasapisi teda uskuma, olgugi, et ma siiski arvan, et igaüks kujundab ise oma saatust. Liz ja Shuya on ka mingi kahtlased. Valetavad mu ennustamisest välja? Kust selline lahkus? Aga noh, vaatab mis vaja siis . Mustade jõudude vastase kaitse professor on täielik naljanumber noh. Selline uhkeldis ikka ei oleks. Tegelikult mul hetkel ei ole ja ei viitsi ka midagi siia kirjutada. Hiljem !
Nägemist. !
|
|
|
Post by Greete Black on Nov 19, 2007 23:00:43 GMT 3
19.november 21.55
Nonii, üle pikapika aja kirjutan siia midagi. Tegelikult viimasel ajal on nii palju juhtunud, et kõik ei meenugi ja kokku ka ei anna lühidalt võtta. Lizi ja Shuyaga proovisime selle joogi siis ära. Ausalt öeldes, kui järele mõelda, ei midagi erilist. Võib natukene, kuid mis edasi juhtus, vot see on juba teine lugu. Avastasime siis mingi käigu mis viis edasi üpris kaugele, kuni jõudsime ühte ruumi. Tänu Shuyale siis ja tema Jaapani keele oskusele. Ruumis siis olid mingid täis kirjutatud lehed. See käekiri oli mulle väga tuttav, kuid siiani ei ole meenunud kelle. Ruumi all oli veel teine ruum mille avastas Liz siis. Selle ruumi juures olid kõige kahtlasemad loomad seintel/põrandail ja laes. Kõik vapikad välja arvatud lõvi. Millegipärast tunnen, et me ei ole sinna oodatud ja me peaks lahkuma. Liz paistab teist meelt vist olevat. Loodetavasti kõik laabub. Ma ei viitsi üksikasjalikult kõike seletada, aga niimoodi on siis lood.
Mulle meeldis maagiliste olendite hooldamise tund. Mõnus vaheldus nendele nõiajookidele. Ma olen ikka tõeline äpu. Igas tunnis on mul mingi jama. Päris raske on teistega, kes on vist kodus kohutavalt õppinud järjel püsida. Pole minu süü, et nii saamatu olen ju. Isegi lendamises, kuigi ma olen varem lennanud, kuid seal lihtsalt kadus mu tähelepanu korraks ja sellest piisas.
Kooli on tulnud päris palju uusi, keda ma olen tundides märganud, aga pole veel tutvunud. Tulevikus ehk.
Vähemalt see nädal saab Siganurmes käia. Ehk siis tutvub ka teisega. Eks näis. Tuleb hakata ka põhjalikke ettevalmistusi tegema jõuluballiks. Mida varem seda ette valmistada, seda ägedam tuleb ;d
Praegu kõik vist, kuigi ma olen kindel, et unustasin midagi. Hiljem !
|
|
|
Post by Greete Black on Mar 23, 2008 15:07:31 GMT 3
23. märts 2007. 13.47
Uus aasta - masendav. Ma pole siia ikka väga kaua midagi kirjutanud. Nüüd siis üritan end kuidagi kokku võtta. Vahepeal on lihtsalt nii palju juhtunud ja minu jaoks on seda ikka veel raske tunnistada. Veel raskem kirjutada. Shuya on läinud. Ma tean, et pean sellega leppima, kuid see ei ole nii kerge, kui tundub. Siiani olen teistest eemale hoidnud. Ma pole isegi tundidesse kohale ilmunud. Pole õrna aimugi, kuidas Liziga lood on. Ta on ilmselt selle aja peale juba korras. Ometigi on ju nii kaua juba möödas. Ma ei mõista, me ei olnud ju Shuyaga nii head sõbrad nüüd. Või olime? Teadsin ma ültse teda. Tegelikult ei olnud mul ta minevikust õieti õrna aimugi, vaid Lizi kaudu sain temaga tuttavaks. Kas tõesti reageeriks ma igale kaotusele nii. Isegi võõra kaotusele. Ma vist tõesti olen nii nõrk. Oleks aeg vist muutusteks. Ma oleks oma perele praegu veel suurem häbiplekk, kui varem. Sellegipoolest lähen ma koju. Parem mitte rääkida onule juhtunust. Tagasitulles üritan tagasi järjele saada. Koolis on nii palju uusi õpilasi keda ma ei tea. Arvatavasti ei saagi teadma. Kõigepealt on vaja välja uurida, kes vanadest veel alles on ja koolivanema kohustused ootavad. Nüüd vaid mõnda aega veel puhkust, seekord aga kaugel kõigist teistest.
Üritan varsti sulle jälle midagi kirjtuada, kui kõik on selgem.
|
|