|
Post by Kathreen Granger on Sept 19, 2007 17:52:35 GMT 3
19.09
Jälle on uus kooliaasta alanud. Nüüd mõeldes oleks võinud vaheaeg pikemgi olla,kuigi enne kooli tahtsin ma juba õige pisut kooli.Pakkisin just kohvri ka lahti. Loodan et ka see aasta tuleb huvitav ja tore ja lõbus ja sündmusterohke ja kõike muud veel...
|
|
|
Post by Kathreen Granger on Dec 27, 2007 17:16:14 GMT 3
27.12.2007
Unustasin vahepeal täiesti ära,et mul päevik on.Pole siia ikka väga kaua kirjutanud! Püüan asja parandada ;P Vahepeal on nii mõndagi juhtunud. Et siis jah,jõulud!Igatahes hästi tore on olnud.Ball möödus hästi ja dekoratsioonid tulid tohutult kenad. Ma pole enam lihtsalt Ravenclawi prefekt vaid koolivanem,ballil andis Dumbeldore märgid üle mulle,Greetele,Lizile ja Christianile.Rebecca ja Shuya said prefektideks. Hästi uhke tunne oli. Ballile läksin koos Chrisiga.Ta on hästi tore ja täitsa meeldib mulle Ta kinkis mulle imeilusa lille! Ma loodan et see ei närtsi kunagi! Ja nüüd siis vaheaeg kah.Saab koju!Heameelega näeks jälle ema ja isa ja õeraasu
|
|
|
Post by Kathreen Granger on Mar 23, 2008 21:20:54 GMT 3
23.03.2008
Terve igaviku pole jälle midagi kirjutanud...täitsa lõpp,ma pole isegi maininud et ma vahepeal teise õe endale sain! Niiet jah,sain siis õe,Marie on nimeks.Ta on nii armas,käisin ühel nädalavahetusel kodus ka,et Maried näha,isa tuli järgi ja tõi järgmine päev tagasi.. Ja vahepeal oli sõbrapäeva ball...Seal olin loomulikult koos Chrisiga Saali kaunistused olid suurepärased ja kõik oli perfect,kui välja arvata,et Shuya suri ära...Kohutavalt kahju ja kurb on.Me polnud küll eriti suured sõbrad,aga ikkagi majakaaslased.. Viimasel ajal on suht kiire olnud ja pole eriti kellegi jaoks aega leidnud. Jennifer tahtis vahepeal mingisugust pidžaama pidu teha,peaks uunima seda värki,et kus seda korraldada annaks.
|
|
|
Post by Kathreen Granger on Jun 25, 2008 19:57:57 GMT 3
25. juuni 2008
Hea,et nüüd kool jälle läbi saab. Eksamid on seljataga ning kõik ärkaksid justkui mingist unest. Enam pole nii vaikne. Isegi jõuan nüüd koolimüüride vahelt ka välja... Alles nüüd tuleb tõeline suve tunne peale..Tahaks ujuma minna,pole siiamaani veel vette jõudnud .
|
|