|
Post by Lucy P. Diel on Apr 8, 2009 19:02:28 GMT 3
Lucy muigas ning istus poisi kõrvale. " Mis teinud oled siis kah?" päris ta asjad lauale tõstes ning pilgu siis poisile viies. Lucyt oli oma välimust muutnud suvel palju ning ta ise ka oli loomulikul moel muutunud. Tüdruk muigas ning vaatas oma siniste silmadega Benjaminile armsalt otsa.
|
|
|
Post by Benjamin Bray on Apr 8, 2009 19:05:50 GMT 3
Kui Lucy oli istet võtnud tegi Ben talle väikse põsemusi. "Sind igatsenud. " vastas ta, üritades teha nii armast nägu, kui võimalik. "Kuid paistab, et sa oled ikka päris palju teinud. Ma ei tundnud sind äragi. "
|
|
|
Post by Lucy P. Diel on Apr 8, 2009 19:12:16 GMT 3
Lucy naeratas rõõmsalt ning andis poisile huultele kerge musi vastu, öeldes " Mina igatsesin sind kah." ta muigas ning vastas siis poisi küsimusele " Ah noh ma olen lihtsalt võttnud teise eluviisi suuna. Mäkerdanud oma juustega, teinud sporti, käinud laagrites, šopingultel...kõike tüdrukute tavapäraseid asju." . Tüdruk nihutas end Beni poole vaadates talle kutsikasilmadega otsa ning küsides " Ning mis sa teinud oled? Kas ilusad Australia tüdrukud sulle külge ei löönudki." viimase ütles ta pisut narritavalt ning jäi siis Benjamini vastust ootama.
|
|
|
Post by Lissandra Sylvania on Apr 8, 2009 22:39:19 GMT 3
Lissandra viis pilgu tagasi pinginaabrile. "jaa, kõik on korras"vastas Lissandra ning ohkas. Nähes Lanat nende ette istumas Lissandra noogutas Lanale viisakalt tervituseks, kuid see oli ka kõik mida ta tegi. Lissandra vaatas mõtlikult aknast välja.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Apr 9, 2009 11:13:54 GMT 3
Liz kehitas õlgu ja pööras pildu Lanale, kes nende ette istus ja seejärel klassile.
|
|
|
Post by Lana Marye Allen on Apr 11, 2009 6:50:35 GMT 3
Lana silmitses hetke Lissandrat, "oookey siis"ütles Lana vaikselt ning otsis oma asjad välja ja asetas need lauanurgale. "Kuidas sul läinud on Liz?"küsis Lana majakaaslaselt.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Apr 11, 2009 20:36:30 GMT 3
Liz pilgutas silma , sest ta oli lausa Lanat jõllitama jäänud. Ta kehitas õlgu uuesti " Kuidas kunagi, alati võiks paremini minna" vastas ta.
|
|
|
Post by Benjamin Bray on Apr 12, 2009 17:23:37 GMT 3
"No neid oli nii paarkümmend. Iga näda uus." naljatas Ben "Ei, tegelikult ehk oligi mõni, kuid mul on silmi ju ainult sinu jaoks."
|
|
|
Post by Professor Remus John Lupin on Apr 12, 2009 19:29:06 GMT 3
"Tervist. Tore on teid üle pika aja näha. " tervitas professor õpilasi, tõustes enda laua tagant püsti ja asus mööda vahekäike kõndima. "Ma ei tahaks teid küll kohe ära ehmatada, kuid tänane tund ei pruugi tulla eriti meeldib. Täna õpime me kasutama Sisikonna väljutamise loitsu. See on vastik, kuid sellest võib teil tulevikus kasu olla." Lupin märkas mõne õpilase grimassi, kuid jätkas siis: " Sellest on kasu nii võitlusel, kui kellegi ravimisel. Loitsu all olija kaotab teadvuse, kuniks loits ta pealt eemaldatakse. Kas oskate tuua täpsemaid näiteid, kus loits kasutust võib leida?" professor jäi seisma klassi ees ning ootas õpilaste vastuseid.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Apr 12, 2009 20:33:08 GMT 3
Liz pööras pilgu aeglaselt professorile. Liz pööritas silmi, ta teadis seda loitsu, see oli vahepeal surmasööjate lemmik.
" Lahingus ? " pakus Liz käsi õhus.
|
|
|
Post by Professor Remus John Lupin on Apr 12, 2009 22:18:32 GMT 3
"Õigus, kuid täpsemalt? " proovis professor saada rohkem, kui ühesõnalisi vastuseid õpilastelt. "Keegi?"
|
|
|
Post by Lucy P. Diel on Apr 13, 2009 18:56:47 GMT 3
Lucy naeratas Benile nii armsalt ja võluvalt, kui sai ning viis siis pilgu õpetaja poole. Ta kuulas Professor Lupinit tähelepanelikult ning tegi siis ühe krimpsus grimassi, kui kuulis selle tunni teemat. Varsti tõusis Lucy käsi vastamiseks " Haiglates. Siis, kui on mingi sisemine vigastus kuskil või on vaja asendada mingi organ teisega. " pakkus ta ning viis siis ebavleva pilgu Benjaminile ta kõrval.
|
|
|
Post by Lissandra Sylvania on Apr 13, 2009 19:34:10 GMT 3
Lissandra viis külma pilgu õpetajale. Ta polnud kaugeltki mõttega tunni juures. Lissandra ohkas vaikselt, kuuldes õpilast vastamas. "Mõrtsukad kasutavad ka seda, tapmiseks"ütles Lissandra lõpuks ja vaatas õpetajat.
|
|
|
Post by Professor Remus John Lupin on Apr 13, 2009 20:56:28 GMT 3
"Preili Diel, teil on täiesti õigus ja just sellepärast ei ole see üks keelatud loitsudest. Kuid tuleme nüüd tagasi lahingu juurde. " lausus professor tänulikult, kuid viis siis pilgu slytherini tüdrukutele. "Preili Parker ja Sylvania tõid välja selle loitsu pahapoole ja just sellest ma tahangi teile rääkida. Kuna see loits ei ole eriti tuntud võlurite hulgas kasutatakse seda mõrvatöö varjamiseks. Sellega on kerge lavastada mõrvas süüdi mõni metslane. Eriti geniaalne on ju laip mugude lähedusse jätta, kes süüdistavad metsloomi. " seletas professor. "Enne kui me seda katsetama hakkame, kas te olete juba õppinud nõiasõnades loitsu tagasivõtmist? Vähemalt mõned teist?"
|
|
|
Post by Anneliese Saks on Apr 13, 2009 21:21:47 GMT 3
Anneliese tõstis oma raamatult pilgu ja vaatas professorit, kui too rääkima hakkas.Professori küsimuse peale püüdis ta pingsalt vastust välja nuputada. Lõpuks mingid targemad õpilased vastasid. ``Ei``ütles ta vaikselt.
|
|