|
Post by Christian Bray on Apr 9, 2009 11:20:59 GMT 3
Chris naeris vaikselt. Mis juhtunud oli vahepeal...? " Noo, meie korvpalli tiim võitis karika, siis mugumaailmas on sellised asjad nagu load, ilma nendeta sa autot juhtida ei saa..ja ma sain need endale, siis reisisin vahepeal amerikas ringi....muud nagu midagi" vastas ta , lõpus õlgu kehitades. " Venna, sinu kord!" lisas ta sõrmega venna poole näidates ja silma pilgutades.
|
|
|
Post by Benjamin Bray on Apr 12, 2009 17:03:31 GMT 3
"Sina kindlasti ei tea, mis ma tegin. " vastas Ben vennale, kui oli suu tühjaks söönud. "Ma põrusin haledalt lubade saamisel. Sel ajal, kui Chris Ameerikas rändas, võtsin ma vaikselt sõpradega Euroopa ette, kuid Itaaliast ja Kreekast kaugemale me ei jõudnudki. Järgmine aasta jälle." võttis ta enda suve lühidalt kokku. "Järgmine." ütles ta õdedele, oodates kumb enne oma suvejutuga lagedale tuleb.
|
|
|
Post by Lucy P. Diel on Apr 13, 2009 18:48:08 GMT 3
Lucy vaatas oma õe poole ning naeratas siis öeldes " Mina,aga müüsin mugude maailmas külma limonaadi. Need mugud on ikka nii...teistsugused." rääkis Lucy oma suve meelde jäänud kogemusest." Noh Chrissu, sinu kord." ütles ta õele ning viis rõõmsa pilgu Christinele.
|
|
|
Post by Christine Diel on Apr 13, 2009 22:50:12 GMT 3
Chrissu ohkas ja naeratas siis oma õele, "Sa muidugi ei tea, mis ma tegin! Okei, igastahes, mina rügasin põhimõtteliselt terve aeg tööd teha. Ma olin hommikust õhtuni võtteplatsil, siis öösel ma pidutsesin, paar tundi magasin ja jälle algas uus päev. Usute te mind või mitte, kuid ma jah, suht armastan mugusid, nad on toredad ja hästi siirad! Ma jumaldan neid!" Chrissu naeratas ettevaatlikult ja vaatas siis ringi, ta ei teadnud, kas ta tegi nüüd endale häbi, või avaldas muljet. Mida iganes teised nüüd temast ei arva, ta loodab, et nad aksepteerivad seda.
|
|
|
Post by Benjamin Bray on Apr 17, 2009 23:00:41 GMT 3
"Uskumatu, kui erinevad te olete. " oli Benjamini imestus õdede juttu kuulates ja seda peas võrreldes. " Aga teate mis nüüd?" küsis ta lõpuks, kuid peale väikest pausi jätkas. "Mind ootab ajalookirjand." Ben oli kogu kuhjatud toidu ära söönud. "Oli meeldiv teid näha, kuid kahjuks pean teie meeldivast seltskonnast lahkuma. " kostus Beni lahkumiskõne. Enne ruumist lahkust lehvitas ta veel teistele ja kadus siis.
|
|
|
Post by Christine Diel on Apr 18, 2009 21:18:59 GMT 3
Chrissu vaatas kuidas Ben kadus ja mõmises siis midagi enda ette, ja küsis,"Kas kellelgi on veel ajalookirjand?" küsis ta väga pettunud häälega. Ta oleks tahtnud veel Beniga rääkida, peale selle arvas Chrissu, et ka Lucyi ei ole väga õnnelik selle üle, et Ben niivisii haledalt vabandades välja läks. Chrissu raputas pead ja jäi oma õde vaatama, mõttes vaid kummitamas lause:Uskumatu, kui erinevad te olete! - kunagi olid Lucy ja Chrissu olnud segiajamiseni sarnased, kuid see suvi muutus see kõik... kahjuks.
|
|
|
Post by Christian Bray on Apr 20, 2009 21:23:26 GMT 3
Chris kuulas tüdrukute jutud ära ja muigas. Võtteplatsil? Ta noogutas vennale, kui see lahkus ja tõusis siis ise samuti. " Lähen otsin Kathi üles, cya!" ütles ta ja lahkus saalist.
|
|
|
Post by Christine Diel on Apr 24, 2009 22:25:04 GMT 3
Cahristine tõstis kaks kätt lae poole ja küsis siis õelt,"Mis neil viga on? Kas meie seltskond on tõesti siis nii kohutav või??" Chrissu viskas kahvli käest, niiet see lendas üle laua ääre ja kukkus teisele poole tooli peale. Chrissu pani käed rinnal risti ja jäi enda ees olevat taldrikut põrnitsema. Kui ta õde kohe ei ütle midagi, siis ta jalutab sama targalt siit välja.
|
|
|
Post by Lucy P. Diel on Apr 25, 2009 13:00:57 GMT 3
Lucy vaatas pisut solvunult poisse,ke süksteise järel välja kobisid ning viis siis armsa pilgu oma õekesele. " Chrissu, mis sa nüüd nii kohe." ohkas ta ning kallistas õekest õrnalt. Siis laskis ta Christine lahti ning vaatas teda murelikult. " Christine, kas sa oled pahane,et ma enda välimuse muutsin või sa oled pahane nende kahe peale?" küsis ta näidates näpuga vahepela ukse poole, kust Ben ja Christian välja läksid.
|
|
|
Post by Amanda Elizabeth Holder on May 8, 2009 9:11:25 GMT 3
Amanda avas raske ukse ja astus saali . Tütarlaps seadis sammud hufflepuffi laua poole ja istus , samal ajal tervitades teisi lauas viibijaid napi tere-ga . Ta tõstis omale taldrikule mõned ahjukartulid ja natukene kanaliha , ning lisas kastme . Klaasi kallas ta omale kirsimahla. Amanda hakkas aegamisi sööma .
|
|
|
Post by Christine Diel on May 24, 2009 21:56:03 GMT 3
Christine vaatas hapult õele otsa ja lausus siis kurjalt,"Mõlema!"Christine vaatas, kuidas Amanda sisse tuli, tervitas siis viisakalt ja jäi lauda vahtima.
|
|