|
Post by Rebecca Swan on Apr 6, 2009 21:48:48 GMT 3
Rebecca noogutas. "Sobib," lausus ta. Siis liitus nendega Ben. "Hei!" hüüdis tüdruk sõbralikult, jäädes siis pilguga pidama lumepallil. "Sa ei teeks seda!" teatas Becka muigega, mida ta ei vaevunud alla suruma.
|
|
|
Post by Benjamin Bray on Apr 7, 2009 22:08:35 GMT 3
"Pidid sa seda ütlema. Nüüd just tekkis kiusatus. " lausus Ben pettumust näideldes. Ta hakkas, nagu hakkaks tüdrukuid viskama, kuid viskas siis palli üle nende. "Ma ei ründaks mitte kunagi kaitsetuid tüdrukuid. " kõlas Beni suust narrivalt. "Kuid mis teete siin siis ega ma sega või midagi? Öelge ainult ja ma võin oma teed minna. "
|
|
|
Post by Kathreen Granger on Apr 8, 2009 17:40:38 GMT 3
"Ei pea sa kuhugi minema," lubas Kath Ben'ile. "Aga miks sa arvad,et me nii kaitsetud oleme?" küsis ta poisilt õrritavalt, kui viimane lumepalli neis üle viskas. Kath heitis lõbusa pilgu ka Beccale. Tal polnud plaanis asja lumesõjani viia, aga vajadusel oleks ta selleks valmis,olgugi et tal kindaid polnud.
|
|
|
Post by Rebecca Swan on Apr 8, 2009 18:16:03 GMT 3
"Segamist pole ollagi!" lubas Rebecca naeratades, nähes läbi Beni pettumuse-teeskluse. Siis mainiti nende abitust. "Tõsi jah? Katsetame järgi?" õrritas Becka, viies samuti pilgu hetkeks Kathile. Mõte, et paljaste kätega peab lund võtma, ei olnud just kõige kutsuvam, kuid kui neid lumesõjaga ähvardati, polnud kahtlustki, et ta abituse varianti ümber asuks lükkama.
|
|
|
Post by Benjamin Bray on Apr 8, 2009 18:35:10 GMT 3
"Parem mitte. Liiga märg on lumesõjaks." üritas Ben tekkivast lahingust välja vingerdada end. Ta läks nüüd Rebecca kõrvale, et koos tüdrukutega kõndida siis. "Kuid kuhu teel olete siis? "
|
|
|
Post by Rebecca Swan on Apr 9, 2009 15:25:23 GMT 3
Rebecca muigas. "Olgu siis nii, nagu soovid," lausus tüdruk. Küsimusele, mis neile aga esitati, oli veidi raske vastata. "Ega vist kindlat sihtmärki ei olegi. Eesmärk on aga harjumatut vaba õhtut nautida." Tüdruk heitis pilgu korraks Kathile ja siis sama kiire pilgu Benile ning siis enda ette. "Aga teie? Mis sihtmärgid teil on?" uuris tüdruk. Talle meenus, et ta polnud Kathreeni jalutamise põhjust veel uurinudki.
|
|
|
Post by Benjamin Bray on Apr 12, 2009 17:25:35 GMT 3
"Ma mõtlesin lihtsalt aega parajaks teha. Natuke vara veel magama sättida ju ja hufflepuffi puhketoas on ka kõik omas mullis." oli Beni vabandus järve äärde tulla.
|
|
|
Post by Kathreen Granger on Apr 14, 2009 19:03:23 GMT 3
Kath kõndis Becca ja Beniga edasi, tundes kergendust, et ei pidanud käsi külmetama hakkama. "Polnud lihtsalt ammu aega leidnud, et jalutama tulla," vastas Kath Ben'i küsimusele, "kuigi järele mõeldes ma vahepeal nagu ei teinudki midagi.".. Komm, mida Kath lutsus, oli nüüd muutunid tomatimaitseliseks, mis tundus väga veider. "Soovid ka kommi?" pakkus ta Ben'ile.
|
|
|
Post by Benjamin Bray on Apr 17, 2009 23:02:20 GMT 3
"Mis kommi sa täpselt pakud?" küsis Ben ja viis pilgu kommipakile, sealt kiiresti ühe juhusliku kommi siis napsates. "Ma ei tea, kas julgen seda suhu panna." kahtles ta, kommi näppude vahel hoides.
|
|
|
Post by Rebecca Swan on Apr 18, 2009 10:03:36 GMT 3
Rebecca muigas. "Mina ei kartnud. Ja ei kahetse ka." Tüdruk mõtles hetke, maitstes kommi maitset. "Sibul," lausus ta siis nina krimpsutades.
|
|
|
Post by Kathreen Granger on Apr 18, 2009 19:53:16 GMT 3
Kath muigas Ben'i kõhkluse peale. "Minuoma on hetkel õunamaitseline.." ütles ta ning heitis pilgu Beccale. Ben sai nüüd vist isegi aru mis kommiga tegu. "See on maitsetmuutev lutsukomm," ütles Kath siiski välja. Nüüd muutus kommi maitse,"ja nüüd heeringas.." lisas Kath ning krimpsutas nägu.
|
|
|
Post by April Lizz Starnge on Jun 25, 2009 14:07:21 GMT 3
April jalutas vaikselt järve poole. Ta silmas kaugelt paart kogu järve ääres juttu rääkimas. Ta jõudis lähemale , ja istus puu alla. Ta võttis välja raamatu , ja hakkas lugema. Ta süvenes täiesti oma maailma , ja ei kuulnud enam mida räägiti läheduses.
|
|