|
Post by Liz-Miia Parker on Sept 15, 2007 22:17:52 GMT 3
Heyheyhey !
Kell on täpselt 22:22 ja mul pole und. Täna oli igav päev, erilist midagi ei toimunud. Tahan , et slytherin aktiivsem oleks aga seda vist ei juhtu.
IGAAAV ON !
OK ! Magama Liz, homme kool
Ciao!
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Oct 12, 2007 16:30:26 GMT 3
AYOO! Pfff, juba kodutöisid palju, ei viitsi teha. Tegime Shuyaga pulli nõijajookides, nüüd tuleb see asi teoks kah teha mida tegime Ootan juba nah! Arvan, et Greete liitub ka meiega. Pff! Teeks just hommikul , siis ülejäänud päeva magame tundides:D
Ok lipan nüüd....busybusy!
Tsauuu!
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Oct 26, 2007 21:45:37 GMT 3
Pff! Nii palju uusi tuleb koguaeg. Kõik lähevad kas dorklaste kampa või ravenclawi..Slytherini tahaks rohkem kampa. Need kes tulevad, siis need ka piltlikult Slytherlased välja ei näe, kindlasti loodsid kuskile mujale saada. Eri mõte?
Meelitasime Greete tunnist välja, tundub, et Greetele ei meeldinud see eriti. Aga nuh keegi ei sunni midagi.
Kool muutub igavaks.
Okei, tsau!
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Nov 21, 2007 13:30:33 GMT 3
Hiho!
Midagi toimub. Midagi on väga valesti. Kas keegi püüab mulle näidata, et mu koht on slytherinis ja ainult slytherinis? Südamest ma ju olengi. Kuid midagi ütleb mulle, et see asi viib mind kaugemale. See ruum kus me oleme on puhtalt slytherini väge täis. Ma kuulen kuidas mulle sosistatakse...kuidas mind juhitakse tõelise mina poole, kuid kas see ikka olen mina?
Ma ei oska enam midagi öelda.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Jan 5, 2008 13:06:35 GMT 3
Kohtasin uute poissi meie majas, ta nimi on Maxwell, midagi tema juures on kummalist ja tuttavat. Meenutab kedagi, keda ma kunagi tundsin. Kavatsen veel teda tundma õpida. Mark on jälle mängus, idioot sai azkabanist välja. Olen paar päeva Greete pool ja siis kooli tagasi. Ok, hiljem.
Liz.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Jan 13, 2008 17:52:23 GMT 3
13 . 01 . 08
Viimased ajad on rasked olnud, Shu on raskelt haige ja ma ei tea enam mida mõelda. Tahaks mõelda, et saan hakkama, kui teda järsku enam pole aga samas...see tuleb väga raske.
Olen Maxiga rohkem suhelnud, ta isegi aitab Shuyat, ma imestasin alguses selle üle, kuid ma jään talle kindlasti tänuvõlgu. Ta on mulle meeldima hakkanud ja esialgu ma rohkem ei ütle.
Homme algavad taas nõijajoogi tunnid, olen õnnelik selle üle , sest need on suht mu lemmikud.
Õel tuleb varsti sünnipäev ja koolis ball, okei.
Hiljem.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Jan 21, 2008 22:31:17 GMT 3
21 . 01. 08
Vahepealne on tõesti hullumeelne olnud. Olen tundund ennast kui ...nukuna, nukk kellega mängitakse või veel parem väljend oleks katkine grammafon, mida mängitakse aina uuesti ja uuesti.
Tülitsen oma majakaaslasega nagu tõelise vihavaenlasega, ma isegi ei tunne seda tüdrukut ja ...tõesti. Mulle aitas viimasest korrast, kui ta enda veenide kallale läks. See ðokeeris mind sügavalt, ma pole kunagi sellist asja näinud.
Ja Max, me oleme lähedasteks saanud viimasel ajal. Kui Shuya sureb - jah ma ütlen seda nüüd. Sureb, siis kas Max jääb mu kõrvale ? Või ta teeb seda ainult Shuya aitamiseks kuna tal on kogemusi. Ma ei tea enam mida mõelda. Kardan kiinduda ja siis haiget saada. Kuid ma vist kiindun tasse....
Lähenemas on Sõbrapäeva ball, miski ütleb mulle, et selles tuleb õudukas. Tööd on praegu palju selle tegemisega aga kuidas see välja kujuneb ma ei tea.
Kuid nüüd ma jooksen, jälle.
Tsau!
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Jan 24, 2008 21:20:39 GMT 3
24 01 08
Praegu on kõikve vaikselt läinud. Shuya on okei. Max sai rohu kätte ja söödame veel taime ka Shuyale, edasi ei tea, kuid ma ei mõtle sellele päevale, mil ma ta kaotan.
Suhtlen Juliaga viimasel ajal kõige rohkem ja Lyaraga. Marilyn pole näinud , Max'iga ka, kuid teda ma praegu ei mõista.
Greetet näen ka harva, muidugi ta ju dorklastega. Kirjutasin uue laulu üks öösse. Arvan, et tegin selle korralikult.
Ball läheneb, pean kostüümi otsima minema mitte, et ma hullult minna tahaks, kuid koolivanemana pean kohal olema.
Tundub, et mu lähedased ei lähe samuti kaaslasega. Professor Snape andis juba essee teha, sain valmis õnneks!
Okei, midagi erilist ei toimu, et hiljem siis!
Ciao!
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Feb 6, 2008 9:21:06 GMT 3
06.02.08
Hei.
Pole mõnda aega kirjutanud, sorry. Liiga kiire on lihtsalt, ma isegi ei käi väljas vaid torman nagu segane ringi. Ball peab olema perfect.
Tegelt selle tegi juba suurepäraseks, kui Max mind ballile kutsus. See võtis mu lausa sõnatuks, kuid ma olen väga rõõõmus! Saab üles lüüa.
Ostsin kleidi ära ja isegi kingad on olemas !
Tegime hiljuti kindlust Lyn'i ja Juliaga, päris lõbus oli - verine lahing ühesõnaga. Olen Lyn'iga palju suhtlema hakkanud ja siitkohalt võib öelda : ”People aren't always what they appear to be", eh, Lyn on täitsa tore tüdruk.
Juliaga olen ka suht palju koos olnud, temaga ka kleiti ostmas käisingi - kuid kus tüdruk räägib, vahepeal pane või teibiga suu kinni!
NB! Shuya sai joogi - nüüd tuleb vaid oodata. Ma tean südames, et see päev läheneb , kuid ma ignoneerin seda. Pean nüüd JÄLLE jooksma, tsau.[/color]
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Feb 14, 2008 18:42:51 GMT 3
14 VEEBRUAR ! SÕBRAPÄEV 08!
Ja ongi sõbrapäev käes ! Kaunistasime koos prefektidega saali ära, tõeliselt super tuli saal.
Shuyal lakkasid sümptomid ammu, suht....ja ma kardan, et peatselt tuevad need tagasi.
Kuid midagi erilist pole juhtunud. Maxi näeb harva.
Mmm, uued tõmbasid Slytherinile pahanduse kale, mind pani imestama , et Lyn ka nende hulgas oli. Kuid jah, Chloe vist tõstetakse mujale.
Ma pean nüüd jooksma, ball algab varsti !
Tsauu!
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 13, 2008 18:38:38 GMT 3
13.03.08
Hei. Pole siia päris ammu kirjutanud.
Ball lõpes katastroofiga, Shuya sureb ...kohe. Ma proovin sellest täielikult üle olla, kuid raske on. Tänan Juliat hiljem, et minuga balli saali koristama jäi, viib mõted eemale. Ja ei arvanud, et slytherlastest keegi minu kõrvale jääb.
Vahepeal olen tegelenud eksamite tulekuga, õppimine viskab koppa ette juba. Mõned uued on tulnud slytherini, kuid peaks mainima, et viimasel ajal ei suhtle kellegiga eriti. Pole aega või tahtmist.
Olen tihti pidutsenud, eh..keegi ei tea, kuid reividel olen käinud ja ..peaks mainima see taastab tõsiselt pinget.
Kuid pean jooksma nüüd, tsau.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 19, 2008 19:28:10 GMT 3
19.03.08
Shuya suri sõbrapäeva balli ajal, tundsin seda südames, kui ball läbi sai. Ma ei suuda siiani hingata, ega taha mõelda sellele.
Pole Greetet näinud, ega tea kuidas tema hakkama saab, küllap väldib suht rahvast nagu mina. Proovin mõteid mujale viia, kuid alati see ei õnnestu.
Lähen vaheajaks koju, et koolist eemale saada...liiga palju mälestusi.
Ma igatsen Shuyat nii väga, et valus on :/
Kuid nüüd lõpetan,
tsau.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Mar 29, 2008 21:33:06 GMT 3
29.03.08
Hey. Olin vaheaeg kodus õppisin eksamiks. Jube mõelda siiani sellele, liiga palju infot peas. Esmasp. on eksam..siiamaani kahtlen kas läbi saan nii lihtsalt.
Shuya surmas on möödas juba üle kuu ja ma siiani mõtlen talle.
Pole Greetet ammu näinud, peaks temaga rääkima..kuid usun, et tal sama raske.
Ma ei oska midagi muud rääkida, eks olen rohkem aktiivsem siis , kui eksam möödas.
Tsau!
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Jun 12, 2008 23:09:46 GMT 3
Hey!
Mul on täna SÜNNIPÄEV! Yess, ma olen 16 ! Suht vaikselt on päev läinud.
Homme on viimane päev koolis siis tuleb pikk, pikk vaheaeg. Loodan, et jõuan kõigiga hüvasti jätta!
Siiski., rohkem uut polegi.
Tsau.
|
|
|
Post by Liz-Miia Parker on Jun 25, 2008 12:55:44 GMT 3
25.06.08
Kool hakkab vaikselt õpilaste rääkimisest sumisema, enam pole nii vaikne , kui ta eksamite ajal oli. Oma eksamid tegin ma kõik hästi, 6 aasta on lõpetatud, lõpuks.
Ma pakkisin oma kohvri ära ja järsku ma ei taha enam koju minna. Või bolla sellepärast, et nägin Lyn'i üle pika aja või bolla sellepärast, et kodus ei oota mind keegi peale õe, kes järgmine aasta siia tuleb.
Kuid ma siiksi mõtlen sügavalt selle üle järele.
Tsau praeguseks.
|
|